lørdag den 30. juli 2011

Sommerlandet

Heldigvis er vi endnu engang blevet begavet med et nemt barn. I hvert fald indtil videre.Og så er det ingen sag at tage ud af huset. De sidste par dage har vi derfor været på tur rundt i det nærmeste sommerland. Først havde vi en super hyggelig dag hos et sæt venner og deres børn i sommerhus i Stubbekøbing. En dag der bød på masser af leg, tur til stranden og Augusts første tur i vandet i år, Astrids første tur på stranden, is gange flere og lækker grillmad. Og ikke at forglemme det halve glas Asti, jeg fik at drikke til aftensmaden.
Nøj, det er længe siden.
Dagen efter stod på næsten samme opskrift. Dog skulle bilen kun trille til Karrebæk denne gang. Igen en hyggelig dag i gode venners selskab, lækker mad, lidt havnefest og glade og legende børn.
Igår var vi så et smut forbi min farmor og farfar. De havde endnu ikke set prinsessen. Mine børn er så heldige, at de stadig har 3 oldeforældre. Imponerende nok, når de to ældste er 88 år ,og den yngste er 85. Selvfølgelig er de ved at være gamle, men de bor alle i egen bolig uden hjælp ude fra. Og min mormor på 88 kører stadig bil... De forguder deres oldebørn, og de synes, det er en kæmpe gave, at de har fået lov til at få den oplevelse at blive oldeforældre.
Prinsessen har indviet slyngevuggen i dag. Villads elskede at ligge i den, og da Astrid var en smule urolig i formiddags, var det på tiden at få den taget i brug igen. Og hun sover dejligt fredfyldt pt.

2 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at I kan nyde sommeren til trods for lille Astrid!
  Skønne billeder af glade børn :)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare skønt ud! Vi gjorde det samme med mine unger og det var bare super hyggeligt!
  Vi har dog ikke været i sommerland men det kan da stærk overvejes om vi skulle bruge en dag på det.

  Du må have en forsat super god ferie :)

  SvarSlet