søndag den 24. juli 2011

Blogtid -at finde tid

Puha, det er lidt svært at finde tid til at skrive et indlæg til bloggen ind imellem barselsbesøg hjemme, besøg ud af huset, en baby der skal ammes, storebrødre der skal underholdes, vasketøj, bleskift gange mange osv osv.
Men nu er jeg her. Bare for en kort bemærkning, inden sengen kalder. Håber på et par timers søvn, inden tøs-barnet skal ha' næste portion babs.
Ellers går det godt. Indtil videre er vi endnu engang blevet begavet med et barn, der har et godt sovehjerte. Og som spiser hver 3.-4. timer samt levere adskillige fyldte bleer i løbet af dagen. Ynder også at skide udover det hele, når bleen er taget er. Og gerne på sin far:-) Så helt igennem en perfekt baby!
Mht. storebrødrene så går det egentlig også meget godt. De er begge super stolte, men derudover har de reageret lidt forskelligt på, at familien har fået endnu et medlem.
August er i forvejen en lidt sensibel lille fyr, og reaktionen er en blanding af stor glæde og utrolig kort lunte ift. tårer/frustration. Specielt lillebror kan vælte læsset bare ved at kikke forkert på ham.
Og lillebror er noget mere på krigsstien, end han plejer. Han er normalt en meget bestemt ung herre og noget mere psykisk robust ift. storebror, men bestemtheden(trodsen) har lige fået et nøk opad. Og han driller storebror. -hele tiden!
Ergo fungere drengene nok bare bedst hver for sig i disse dage...  Bare ærgeligt, at børnehaven har lukket i disse uger.4 kommentarer:

 1. Hej.

  Tillykke med din fine lille pige. Jeg kom forbi via Binemor, og synes, at det er en rigtig fin blog, du har. Jeg har meldt mig som fast læser.

  Jeg kan genkende reaktionsmønsterne hos storebrødrene fra mine egne to, da vi fik dreng nr. 3 i november. Der var det også den største, der reagerede med tårer og den nu mellemste, der blev lidt af en tyran (en dejlig én).
  Men fat mod. Det bliver bedre.

  SvarSlet
 2. Hej Stine. Ingen tillykke med lille Astrid! :-)
  Og tak for awarden. Jeg har nu sendt den videre. Men hvorden finder de nye modtagere ud af, at jeg har givet dem award? Er det bare at skrive en kommentar hos dem?
  Sikke et fint nyt look din blog har fået :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er hun dejlig :)
  ...og nøj hvor jeg husker det med de fyldte bleer og l... ud over det hele imens man skiftede(!) De siger deres mave er på str med en valnød når de er nyfødte og man tænker hvor gør de af alt det l...??? *smiler* Dejligt med børns forskelligheder og dejligt med børn der reagerer når noget ændres! Børn der reagerer er sunde børn :)

  SvarSlet
 4. Tak for de fine kommentar og velkommen til Fr. Høll!
  Og ja Kirstine, du skriver bare en kommentar hos den du gerne vil give en award:-)
  Og ja Binemor, jeg fat heller ikke hvor alt det lort det kommer fra... Sjovt, at bliver lige overrasket hver gang, at de kan indeholde så meget lort.

  SvarSlet