tirsdag den 5. juli 2011

Billebuks, striber og en pose spænding

Er træt af tilværelsen "som gravid til et stort barn", og histrorien vil snart ingen ende tage. Eller dvs., at der nok går en uge, før der kommer til at ske noget. Jordemoderen skønnede hende til at veje 4 kg igår, så nu skal hun helst ikke blive større, for så ender det med, at jeg ikke må føde selv. Og det var ligesom ikke planen. Men det er nok en smule svært, at bede hende om at standse sin tilvækst de næste to uger. Skal scannes torsdag for at få det endelige vægtskøn, og så ligger det i lægens hænderne nu ift. om jeg må gå tiden ud, skal sættes i gang, eller det skal være planlagt kejsersnit. Ventetiden/utålmodigheden her sidst i gravditeten er aldrig sjov, men synes godt nok den her trækker tænder ud.
For at få lidt af ventetiden til at gå, har jeg lavet to par bukser i str. 86 på bestilling til drengenes gamle dagplejemor. Så 1 stk billebukser og 1 stk stribet buks er på vej ud i verden. De er lavet ud fra Onions 22'er model.
4 kommentarer:

 1. Sikke nogen super flotte bukser! Hvordan har du fået den detalje på de øverste på(?) er det en del af mønsteret.
  Melder mig som fast her hos dig og sender dig lige en opmuntrende tanke ifht. din store mave, har født 3 børn på henholdsvis 4280,4440 & 4790g :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er mønstret, der er delt i to, så der er mulighed for at lave deltajen med tittekant/pipingbånd. Det giver en super effekt, og jeg elsker det mønster, da der er uendelige muligheder. Har lagt et billede mere ind, så du kan se effekten bagfra.
  Og tak, fordi du vil følge med:-)
  Mvh Stine

  SvarSlet
 3. Ja det blev de jo bestemt ikke ringere af (altså at se dem bagfra) Wauw og hvor er det mønsteret er fra? Onion 22???? Kender dem ikke???
  :)

  SvarSlet
 4. Det kan bl.a købes i Stof2000 ellers prøv at google det, så må det være til at finde en forhandlerliste.

  SvarSlet