søndag den 18. september 2011

Støt brysterne

Astrid har idag deltaget i sit første kvindeløb. Det var mit nr. mange. Vi havde også mormor og 2 gange mostre med på turen.
Har kun nået en enkel kort løbetur og to spinningtimer efter Astrid er kommet til verden, så planen var bare at komme igennem de 5 km. 
Løbet var til fordel for "Støt brysterne". Et løb arrangeret af Alt for damerne og Kræftens bekæmpelse. Vi løb ud fra Klampenborg Galopbane og så en tur ind igennem Dyrehaven og tilbage til galopbanen. En hyggelig men også noget kuperet tur. Løb ikke alle 5 km, men er okay med præstationen. Har en søster med hofte dysplasi, og hun kan heller ikke løbe alt for lange distancer, så vi fulgtes ad og deltes om tjansen med at skubbe den sovende Astrid i klapvognen.
Har de to foregående år været inde og løbe Erimitageløbet i de samme omgivelser, men det er formen desværre ikke til i år, så måtte nøjes med den lille bid, jeg fik af turen i dag.
Er imponerende over, hvor mange kræftramte, der var i blandt løberne. Bl.a Charlotte Bircow, som pt. går og venter på sin sidste kemobehandling. Sejt gået, gæve kvinder:-)
Så en lille opfordring her fra: Støt brysterne -det kan ramme alle, som fx min svigerinders kusine, der er 26 år...

Løb: Støt Brysterne 2011 - din gavetaske

1 kommentar:

  1. Hvor er du sej!
    ...og ja vi skal stå sammen om at støtte brysterne :)

    SvarSlet