torsdag den 1. september 2011

Blåbærdrøm og pigeklæder

Så er der gang i symaskinen igen. Denne gang er det dog blevet til lidt pigetøj. Har lavet en fin haremsdragt fra denne måneds Symagasin efter anbefaling fra Rappedikke. Denne her er til kusine Julie. Hendes mor/min søster ønskede sig nogen bukser til Julie, da hun har en periode, hvor hun bestemt ikke vil ha' strømpebukser på. Så Moster Stine er gået igang med den store bukseproduktion.
Har også lavet et par bukser mere til Astrid, da dem jeg lavede til hende, før fødslen er blevet for små. Bukserne er et Minikreamønster der minder om Onions 20022 mønster, hvor der er mulighed for at dele bukserne bagpå. Tror før jeg har givet udtryk for min begejstring ift. disse mønstre, hvor er mulighed for at arbejde med flere stoffer på een gang.
I skal også lige ha' et lille glimt af vores aften snack fra igår. En lækker blåbærdrøm fra et Mad-blad fra sidste efterår. Den er meget simple at lave, men er rigtig lækker, som en hurtig dessert/snack i hverdagen. Den er lavet af græsk yoghurt, floremelis, blåbærsyltetøj og kornene fra en stang vanille. Og pyntet med hakkede valnødder, friske blåbær og lidt limeskal. Mums:-)
Haremsdragt til niecen i blomstret babyfløjl

Bukser til Astrid babyfløjl og blomsterstof

Blåbærdrøm

2 kommentarer:

 1. Øv, er det bare mig, men kan slet ikke se nogle billeder af alt det fine du skriver om?
  Jeg skal nemlig selv igang med dragten, så er det jo lidt sjovt at se hvordan andre laver den :o)
  God dag.
  Kh

  SvarSlet
 2. Ved ikke lige, hvad er der sket, men nu skulle de gerne være der:-)

  SvarSlet