lørdag den 10. september 2011

Renovering af skab og strandtur

Købte fornyeligt dette gamle skab på et loppemarked. Har gået i et par uger og overvejet, hvordan jeg skulle ordne det, og hvor det overhovedet kunne hænge i vores lille hus.
Et lille skab uden låger til 50 kr
Og sådan ser det ud efter dagens renovering.  Jeg er stadig ikke helt gode venner med at tapesere møbler, så det kunne absolut være pænere udført. Heldigvis kan de værste fejl skjules af nips mm:-)
Derudover valgte jeg den nemme malerløsning, dvs ingen grunder først. BIG MISTAKE for træet trækker igennem på sidderne. Skal lige se, hvor slemt det er i dagslyset imorgen, og ellers må jeg på den igen. Men ellers er jeg glad for resultatet og placeringen over mit sybord. Før hang der bare en hylde.
Renoveret skab med tapat på bagbeklædningen og lilla hylde

Det er ikke skabet, der hænger skævt...
Efter en formiddag med hovedet fyldt af malerdampe, trængte både jeg og drengene til lidt luft. Det blev til en tur til stranden med stenkast, havbiologiske undersøgelser og årets sidste pandekage med is og chokolade i Pandekagehuset.


Det handler om at finde de største sten at kaste i vandet

Den barnelige glæde ved at finde en fin fjer

Fund af muslinger

Årets sidste pandekage med chokolade i Pandekagehuset

Mmm, jeg elsker pandekager!!!

3 kommentarer:

 1. Hvor er det skab altså bare blevet fint - man kan næsten ikke genkende det!
  Vh Stine

  SvarSlet
 2. hvis det er det der pandekagehus nede i den by hvor Næstved Å løber ud- kan ikke huske hvad den hedder- men har gået på den der vandrerute derude fra og til Næstved et par gange- ja så er det da altså bare det hyggeligste pandekagehus jeg kender- og pandekager er jo altid godt- vi er inviteret ind til en veninde i eftermiddag til samme menu :-) Håber dit skab kan bruges uden om maling denne gang!

  SvarSlet
 3. @Stine: Tak for roserne og velkommen til:-)
  @Ellen Katrine: Ja, det er i Karrebæk Pandekagehuset ligger. Og ja, det er bare sådan et lille hyggeligt hus:-)

  SvarSlet