torsdag den 24. november 2011

Værelses makeover

Har i et (eller flere!) af mine tidligere indlæg skrevet om byggeprojektet, der trækker ud. Inden vi fik vores godkendelse alligevel, så nåede jeg jo at købe en køjeseng til drengene. Og den kom ind af døren den anden dag.
Så igår startede det store projekt makeover af deres værelse. Først blev sengen samlet, og den fyldte noget mere end Augusts den gamle, så idag har jeg rykket lidt rundt på det hele, mindsket mængden af reol mm, så der er plads til både drenge og piger. Har også lavet en plads klar til Astrid, så der ikke skal flyttes for meget rundt igen, når hun kommer derind om et måneder.
Der mangler lidt på væggen i den ene side, men lige om lidt skal deres personlige broderede pakkekalendre op, så jeg venter til efter jul med at finde en Småfolk plakat til at pynte med.

Ps. Hvis der er nogen, der står og mangler en halvhøj seng til en billig penge, så har vi en til salg:-)

Værelset før

Den nye seng

Astrids pusleplads

Hjørnet hvor Astrid på et tidspunkt skal sove

4 kommentarer:

 1. Sikke et fint børneværelse. Den stribede væg, er det en i har malet eller er det tapet? Den er super fed...

  Jeg ku godt være interesseret i en halvhøj seng til billige penge, men hvor i landet befinder den sig og hvor billig er den?
  Mange hilsner Louise

  SvarSlet
 2. Det er et super hyggelig værelse, Filippa ville elske at krybe i den nederste køje, sengetøj og plys bamse er lige i øjet. Overvejer også plastik kasser til legetøj, det er altså lidt smart.

  SvarSlet
 3. @Krea Karrusellen: Den stribede væg er malet, og ja vi er også ret glade for den.
  Vi bor i Næstved. Sengen er til salg for 300 kr incl. meder (og hvis man er interesseret følger der også en 1 år gammel madras med)
  Sengen er i ok stand, men vi har selv måtte supplere med et par ekstra skruer, da vi købte den brygt sidste år. Men August har været glad for den:-)
  @Ævlebævle: Kasserne er fra Ikea, og vi er svært glade for dem:-)

  SvarSlet
 4. Arrh øv Næstved er desværre for langt væk til at det er muligt at få hentet sengen, øv ellers lige sådan en seng vi mangler....

  SvarSlet