torsdag den 17. november 2011

Jeg er vred!!!!

Jeg er så f...... sur på tekniskforvaltning i den her l.... kommune!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu har vi gået i 4 mdr og ventet på, at de skulle godkende vores længe ventede tilbygning. Tilbygningen der skulle gøre, at alle vores børn kunne få et værelse, og vi kunne få lidt plads til kreativitet og opbevaring.
Men nej, sådan skulle det ikke gå, for de har givet afslag på byggeriet.....
Vi henvendte os til kommunen for små 2 år siden, for at høre hvordan og hvorledes med at bygge på vores grund og det eneste krav der var, var at byggeriet skulle være 2½ meter fra skel. Det indebærer at tilbygningen ikke kommer til at ligge helt midt på det oprindelige hus, men det er blandt andet en af grundene til, at det ikke er blevet godkendt. Plus 4-5 uforståelige grunde.
Vi er sure, vi er kede, vi er meget skuffede!!!!!!!!!!! Vi har spildt et par år på at sætte en masse i værk til ingen verdens nytte. 2 år vi kunne ha' brugt på at få solgt vores hus og komme videre.
Så nu må vi tag en snak med banken, købe os en køjeseng til drengene og nogle flere reol mm, så vi kan få tilpasset vores lille dejlige hus til 5 mennesker. ØV!!!!!!!!!!!!!!!!1

5 kommentarer:

 1. Åh, hvor er det bare SURT!
  Har I overvejet at klage - også i forhold til den vejledning I fik for 2 år siden.
  ØV ØV ØV!

  SvarSlet
 2. I know the feeling :(
  For satan hvor er det bare MEGA surt for Jer, og i situationen kan man bare ikke overskue en skid fordi byggeriet er blevet afvist!!!
  Jeg tænker også om en klage var på sin plads? Aner ikke om man overhovedet kan den slags(!) men I har vel intet at tabe som sagen ligger nu...
  Kærlig knus

  SvarSlet
 3. ja det kan jeg godt forstå. De arbejder simpelthen så langsomt!! Vi er heldigvis gået væk fra at skulle bygge hus, for ellers skulle vi også ruste os med en kæmpe stor tålmodighed mht. tilladelser fra kommunen!

  Held og lykke...

  SvarSlet
 4. EJ hvor er det dog surt....og jeg kan godt forstå frustrationen! Har lagt et lille billede af gaven fra give-away'en på min blog (http://enmorblivertil.blogspot.com),og et billede af hvor fint julehjertet pynter i vores vindue - så snart Clara kan passe bukserne, kommer der også et billede af hende i dem. Tusind tak for det hele - det varmede i det lille hjem :-)

  SvarSlet
 5. Tak for alle jeres søde kommentar:-) Som I kan læse i mit nye indlæg, så kom der alligevel en positiv afklaring på det hele.

  SvarSlet