tirsdag den 15. november 2011

Kartoffelmos er lykken

Astrid er 4 mdr idag! Og vi har haft besøg af sundhedsplejersken.
Husets tullemor vejer nu 8,3 kg og er 69 cm lang. Hun ligger stadig tem'lig højt på kurverne, men når man sammenholder vægt og længde, så ligger præmiebabyen lige midt på kurven.
Vi har i et par uger forsøgt at lære frøkenen at spise lidt fra flaske, da mor her gerne skulle ud af huset i starten af december uden baby, men ulige hendes brødre, har hun ikke været begejstret for flasken.
Snakkede med SP om "problemet" idag, og hun mente, at vi skulle droppe flaskeprojektet og så heller fokusere på den faste føde og drikkelse på kop. Har i forvejen forsøgte lidt med grød de sidste par dage, hvilket hun har haft det fint med, og når vi nu havde fået order to go, kunne vi lige så godt træde ud i den virkelige verden med lidt kartoffelmos her til aften.
Og hvilken succes:-) Pigebarnet guffede næsten en hel lille kartoffel blandet med lidt smør og en skefuld modermælkserstatning og fik lidt vand på kop.
Hermed er madslaget sat igang, så hun kan undvære mors babser, når mor snart skal ud og more sig om!!
Mmm, kartoffelmos er godt!

1 kommentar:

  1. Hvor er hun sød :). Dejligt hun gider spise! Min Emilie er 6 mdr. men spiser helst ikke noget som ikke kommer fra mine bryster ;)... Hun vejer 7,3 og måler 69 cm., så din tullemor har da en fin størrelse :).

    SvarSlet