mandag den 21. november 2011

Barbapapakjole

Min mands niece ELSKER Barbapapa, så da Astrid ikke længere brugte sit Barbapap-sengetøj, så var det oplagt at genbruge det til et stykke tøj til Clara. Ønsket var en nederdel eller kjole.
Og det er der blevet denne sag ud af. Havde egentlig tænkt, at jeg ville hækle en blomst til at sætte foran, men da hun kommer i eftermiddag, kan jeg ikke nå det. Så hurtig er jeg desværre ikke med hæklepindene endnu.
Hovedpudebetræket regner jeg med at lave om til en storesøstergave til april, når hendes lillebror gerne skulle komme til verden.
Babarpapakjole til Clara

2 kommentarer:

  1. Nej hvor er den fin- har du noget stof tilbage du vil bytte væk ?- mine piger er også vilde med barbapapa.... så jeg har gjort klar til at lave en lyserød sættekasse til hver- med kopierede motiver fra de bøger vi har- det håber jeg bliver et hit :-) - og tillykke med den kommunale afgørelse.- godt tømreren fik trukket myndigheden ud af kontoret :-)

    SvarSlet
  2. @Ellen-Katrine: Det er et babysengesæt, jeg har syet kjolen af, men der er et lille stykke tilbage, som du meget gerne må få, hvis det er. Og ja, det var dejligt at han fik slæbt damen fra kommunen ud af kontoret:-)

    SvarSlet