søndag den 26. februar 2012

Så er sutterne fløjet op til farfar

Jeg har aldrig kendt min svigerfar, da han desværre døde et par år før, jeg mødte Kasper.
Da August begyndt at undre sig over, hvorfor der ikke var en farfar, blev det til at farfar er død, men han sidder han op på månen og holder øje med os og passer på os. Og den samme "historie" har Villads også købt. De er begge to ganske udemærket klar over, at han er død, og at han ligger ude på kirkegården, men der er noget hyggeligt over, at han nu bor på månen.
Så når månen er fremme er det blevet til mange lange snakke mellem ungerne og farfar.
Da August skulle smide sutterne, blev det til at de skulle sendes op til farfar, og det blev aftalt, hvad farfar så skulle gi' igen. Sutterne blev pænt afleveret ved hans gravsten, og da August kom tilbage til bilen, stod der en fin pakke på autostolen. Og farfar blev takket hele vejen hjem. Min svigermor kørte efterfølgende ud og hentede posen med sutter, for hun nænnede ikke, at de skulle smides ud.
Nu når Villads runder de 3 år, så var det hans tur, og da ham og farmand alligevel skulle forbi kirkegården den anden dag, så var det oplagt at sende sutterne afsted.
Og endnu engang, stod der en fin gave og en lille hilsen fra farfar nede i bilen.
Villads tog dog sine fine nye kranbil med op til gravstedet igen, for lige at klappe gravstenen og sige tak til farfar. Kasper har det på video, og det er squ lidt rørende. Tror ikke svigermor skal se det.
Så nu er vi nede på 1 barn ud af 3, der bruger sutter!
Sutter og hilsen pakket og klar

Gaven fra farfar som tak for sutterne

Farfars hilsen til Villads

2 kommentarer:

  1. Sød idé
    Her er Oldemor blevet til en stjerne og også vores gamle hund er blevet til en stjerne - synes også det er sødere end at de "bare" ligger i jorden !

    SvarSlet
  2. Dejligt at have noget med farfar selv om han blot findes i hierterne :-) i øvrigt tillykke m minus sut... det er rart m nedtællingen på de der ting de skal vænnes af med. Josefine stoppede m sut igår, men det har også trukket lidt ud, aftes gik det fint, men her til aften var der krise..

    SvarSlet