tirsdag den 7. februar 2012

3 på stribe

Så blev det Augusts tur til at bukke under for feber, ondt i mave og hovedet.
Vi har ellers altid været begavet med børn, der sjældent er rigtig syge, så jeg håber også, at dette bare er en endags forestilling. De to andre havde også kun høj feber en enkelt dag, så satser på, at det er det samme for storedrengen.
Han har dog også haft et par små opkastninger her til morgen, hvilket de to andre ikke havde, så nu er det spændende, hvad det bliver til.
Bare ikke den fede dag at kaste op i, da vores vaskemaskine har været frosset til, og nu er der vist gået en slange på den. Vandet løber i hvert fald ikke ind i tromlen med ned under maskinen. Venter på at der skal komme en reperatør inden så længe, for mangle en vaksemaskine i alt for mange dage, det er håbløst med 5 mennesker i det lille hus.

5 kommentarer:

 1. Stakkels lille August!
  Sender go bedring til ham (og din vaskemaskine)
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Libbie:-) Det var vandpumpe, der var røget, men venter med at starte maskinen til vi har fået fat i en olieradiator til vaskehuset, så det ikke sker igen...

   Slet
 2. Åååh føler med jer. Gider virkeligt heller ikke mere sygdom her i huset.. Vi har stort set været ramt siden før jul - lige nu er det heldigvis kun snotnæser.. Krydser fingre for at vi er ovre det for denne gang.. Kom nu forår!!!
  God bedring til jer.
  Jeg har givet dig en blogaward - se her http://ragiffen.blogspot.com/2012/02/blog-award.html

  SvarSlet
 3. Ej, øv og dårlig timing med den vaskemaskine.

  Rigtig god bedring med August - håber han har fået det bedre i løbet af dagen.

  SvarSlet
 4. åh nej dog!! God bedring med August og god bedring med vaskemaskinen... uha opkast og ikke fungerende vaskemaskine er en rigtig dårlig kombi!!!

  SvarSlet