tirsdag den 13. marts 2012

Stof og sygdom

Vi har desværre syge børn i øjeblikket -lidt ligesom resten af dk.
Villads havde 39,5-40 i feber det meste af weekenden, men han var heldigvis allerede frisk igen igår. Nu har Astrid så overtaget feberen og havde på den pæne side af 39 igår, da jeg kom hjem fra arbejde. Manden, der har barslen pt., mente måske nok hun var en lille smule lun. Jo tak...
Midt i al sygdommen er der heldigvis kommet lidt nye stoffer til samlingen. Jeg har ellers været meget stolt af mig selv over, at jeg ikke har været i nærheden af stofforretninger de sidste par måneder og pænt brugt af det, jeg har i skabet, men inden for de sidste 14 dager er det gået lidt amok igen.
Først turen til Stog og Stil, så var der udsalg på udvalgte stoffer i Stof2000 og så var jeg også så heldig at købe den fine pakke med hjertestoffer hos Søhesten.
Nu må det også stoppe!!! Jeg har så mange fine stoffer i skabet, jeg skal se at få brugt og så har jeg absolut heller ikke mere plads til mere stof lige nu.
Elsker stof med paddehatte og så lidt stribet stof til shorts til drengene

Hjertepakken købt hos Søhesten

3 kommentarer:

 1. ÅH nej nu igen Stine, suk man kan hurtigt blive træt af sygdom hva?
  Men mmmm nogle lækre stoffer!!

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring!

  Kan man nogensinde få for meget stof? Jeg er jo lige startet som stofelsker, og jeg har ingenting! Det er en SKANDALE! Heldigvis har jeg noget på trapperne:-)

  SvarSlet
 3. Skønne stoffer Stine, dem skal du nok få noget lækkert ud af. Træls med sygdom, vi har været igennem rumlen og nu er det mig der er godt tilstoppet :(
  Øv bøv, så det kræver noget te på arbejdet.
  kh

  SvarSlet