lørdag den 17. marts 2012

En kamp for livet

Vores lille nevø Rasmus kæmper for sit lille liv. Og de ved stadig ikke hvorfor.
Han blev født ved akut kejsersnit tirsdag aften, men siden da er det gået ned af bakke. De har taget et hav af prøver uden at få et svar på, hvad han fejler. Igår aftes var han så langt ude, at han nærmest var minutter fra at ende i respirator og skulle videre til Rigshopitalet med helikopter. Heldigvis har han igen rettet sig over natten, så han ikke er lige så dårlig idag som igår.
Min svigerinde havde alt for meget fostervand til sidst i graviditeten, og de mener måske, at trykket fra det ekstra vand, har gjort, at han ikke har udviklet sine lunger, som han skal.
Og måske skal han alligevel på sin første hellikoptertur, for de har nogle andre behandlingsmuligheder på Riget end på vores lokale neonatalafdeling.
Jeg var så heldig at få et glimt af den lille mand tirsdag aften, da mandens tvillingebror ringede efter os, da han var helt ude af sig efter kejsersnittet. Det tog 6 min fra de havde taget beslutningen til Rasmus blev født, så det hele var meget overvældende.
Men det fylder meget i vores hverdag i disse dage at Rasmus ikke har det godt, og vi håber meget på, at han er kommet over det værste!

14 kommentarer:

 1. Åh nej, hvor er det forfærdeligt! Mange tanker til Rasmus og hans familie - og til jer!

  SvarSlet
 2. Py ha sikke en hård start på livet. Håber at Rasmus snart får det bedre. Tanker til hans familie og jer.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Puha søde Stine, sidder her med en klump i halsen, en STOR klump! Sikken et forløb for lille Rasmus, hans forældre, Jer og resten af familien. Jeg håber at Rasmus får det bedre.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 4. Håber det bedste. Stakkels lille fyr og sikken et chok for forældrene.
  Sender kærlig tanker

  SvarSlet
 5. uhh den lille prut... Krydser for han retter sig endnu mere , efter i nat.

  Mange tanker til både ham ,hans fam og Jer ......

  SvarSlet
 6. Stakkels lille pus. Håber det går bedre for ham.

  SvarSlet
 7. Sikke en start på livet håber de bedstemor Rasmus og familie
  Kh

  SvarSlet
 8. nårh lille pus, håber han snart får det bedre!

  SvarSlet
 9. Takker alle for de søde tanker og beskeder! Heldigvis har Rasmus haft en god dag idag efter at være opstartet med en ordentlig omgang antibiotika, så det er positivt. Dog vil lægerne ikke give garanti for at der ikke kommer tilbagefald. Men nu ser alle lidt mere lyst på de næste dage:-)

  SvarSlet
 10. De bedste tanker herfra! Puha sikke en start for sådan en lille fyr - og for forældrene og alle Jer andre.
  Håber det fortsætter i den rigtige retning nu!

  SvarSlet
 11. Puha Stine, sidder her med en klump i halsen, og er tom for ord. Håber at lille Rasmus kommer ovenpå. Tanker til jer, Rasmus´s forældre og Rasmus.
  Stort knus

  SvarSlet
 12. Sikke noget - stakkels jer alle sammen. Mine tanker går til forældrene - jeg tror man skal være forælder for for alvor at forstå hvor forfærdeligt det er, når ens små ikke bare har det godt. Jeg håber, at fremgangen fortsætter.
  Mvh Anna

  SvarSlet
 13. Vi er oppe på 2 gode dage nu, så vi håber at det fortsætter:-) Jeg var derinde i et par timer igår for at snakke lidt med forældrerne, og var også så heldig at komme med ned og kikke til lillemanden, da sygeplejersken kom og sagde at han var lysvågen. Alt i alt er der mange tegn, der viser, at han er begyndt at ha' lidt overskud. Det gør at både forældre, bedsteforældre og alle os andre, kan trække vejret lidt mere frit igen!

  SvarSlet
 14. Kære Stine. Jeg bliver så rørt over at se det lille menneske. Håber med jer at det værste er overstået! Knus c

  SvarSlet