tirsdag den 6. marts 2012

På tur til Stof og Stil

I lørdags tog jeg chancen og stak af til Stof og Stil sammen med min mor.
Havde lige brug for at få suppleret lidt op i sytråd mm. Og så skulle jeg også lige ha' lidt stof til en forårsjakke mm til Astrid. Jeg havde desuden set lidt på de runde puder, de har i deres boligkatalog, så det blev der også købt lidt ind til.
Er også helt vild med alle de stjernestoffer, de har på lagre lige nu. Tror de skal bruges til puder, shorts til drengene, lommer mm!
Ellers er det ok at være tilbage på arbejde, selv om jeg som sagt, sagtens kunne være blevet hjemme lidt endnu...
Fløjlstoffer til Astrids forårsjakke

Fløjl til bukser, jersey med prikker til bluser + nattøj og balloner til forklædekjole

Stoffer til runde puder

Stjernestoffer

Grafiske stoffer fundet på restbordet til en billig penge:-)

10 kommentarer:

 1. Du er en modig kvinde... jeg er jo total pjattet med stjerner... men jeg TØR simpelthen ikke tage i Stof & Stil... mit dankort vil slet ikke kunne håndterer det :)
  Men glæder mig til at se hvad der kommer ud af dine køb :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tager heldigvis kun derop, når det er allermest nødvendigt, for jeg bruger også altid alt for mange penge. Vi var der dog kort før lukketid denne gang, så jeg var ret målrettet og fik kun en lille smule(NOT!) mere med hjem end planlagt. Måske man bare skal tage kontanter med næste gang...

   Slet
 2. Sikken nogen gode køb! Jeg har de seneste aftener siddet og surfet hos Malika&Rosa. Vil sy en hættetrøje til Emil, men er meget i tvivl om hvorvidt jeg skal sy den i uld med foer eller????? Synes det er svært.
  Dejligt at høre at du er vendt stærkt tilbage til arbejdet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syer Astrids jakke efter et af Elsebeth Gynthers mønstre. Jeg tror ikke, jeg laver den her med for, da den skal bruges her til foråret/sommeren.
   Ellers kan du forsøge dig med anorakken, jeg har et billede af ud til hø. på bloggen? Jeg har haft lavet den til drengene i blå mælkedrengestriber, men har også prøvet at lave den i fleece til niecen. Den er så sød og rimeliog nem at gå til. Jeg vil gerne sende dig mønstret, hvis det er?

   Slet
 3. Hold da op! du da gået helt amok.
  Glæder mig til at se det du får syet.

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne ha' været meget værre:-)
   Jeg fik syet den første pude igår, så regner med, at der kommer et billede af den senere på dagen!
   Også dejlig dag til dig!

   Slet
 4. åh jeg skal derind på fredag og jeg glææææææder mig! Jeg kan se vi har samme smag i stoffer :D Jeg går også direkte efter dem på det sidste billede især!

  SvarSlet
 5. Fine sager. Jeg er også blevet hooked på alt deres stof, og jeg glæder mig til at jege r blevet bedre til at sy, så jeg rigtigt kan shoppe.

  SvarSlet
 6. Ejj, nole dejlige stoffer du har erhvervet dig, god 'arbejdslyst' med dem:)

  SvarSlet