tirsdag den 28. august 2012

Hot or not

Min svigermor har ryddet op i gemmerne. Bl.a. havde hun fundet denne klokkestreng frem, som hun selv har broderet på et tidspunkt. Jeg har hængt den op på skortstensvæggen i vores køkken. Egentlig er jeg ikke så meget til klokkestrenge, men jeg kan godt lide pastellerne i denne her.
Hot or not?!
Klokkestreng fra svigermor

7 kommentarer:

 1. Tænker sikken et arbejde(!) Hmm jeg synes ikke den er not....men kunne godt tænke mig et andet udtryk(!) Kunne man sætte den i glas og ramme eller lave noget andet cool så man undgik metalophænget og den store ring forneden???
  *smiler*
  Men op imod de hvide vægge kommer farverne rigtig til sin ret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, må lure om man kan pille den nederste ring af, så den får et lidt lettere udtryk...

   Slet
 2. Det er nogle rigtig fine farver der er brugt. Jeg ville nok klippe lidt i den og lave nogle puder med broderierne og fine stoffer. Meeen det er jo ikke sikker at svigermor er enig :-) Det er jo trods alt mange timer og et stort arbejde som ligger i sådan et stort broderi.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fået andre broderet ting, jeg regner med at klippe op, men den her nænner jeg næsten ikke at udsætte for saksen...

   Slet
 3. Jeg synes den er fin og jeg synes helt bestemt at det kan være hot sammen med noget andet, så det afhænger af indretningen. Hvis resten er sådan lidt gammel stil, bliver det måske for mormoragtigt, men hvis resten af hjemmet er skandinavisk eller forholdsvis stilrent, så synes jeg det er vildt lækkert med en anderledes detalje som denne klokkestreng.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Resten af vores hjem er holdt i lyse nuancer, så synes egentlig ikke den bliver for tung eller mormoragtig:-)

   Slet
 4. Hej.
  Jeg er ny læser og fandt egentlig din blog, fordi jeg så et link til din give away. Men nu sidder jeg her og kigger nogle af dine gamle indlæg igennem og fik lige en tanke ift denne, for jeg synes, at blomstermotivet er virkelig fint, men er enig i, at beslaget godt kan få det til at virke lidt "tungt". Kunne du ikke spraymale beslaget i en frisk pastelfarve? Jeg har selv lige spraymalet et par ting og de får virkelig nyt liv :) Bare en tanke...
  Glæder mig til at læse lidt længere tilbage og se, hvilke fine ting, du ellers har lavet. Skal i hvert fald prøve den diy på café pusletasker, du linker til :)
  Kh Tina

  SvarSlet