mandag den 15. august 2011

Solskinsstof

Havde egentlig ikke planlagt, at jeg skulle en tur op i byen idag, men da manden stadig havde Villads' sut i lommen, da han kom på arbejde, måtte jeg afsted med barnevognen. Drengenes børnehave ligger næsten oppe i midten af byen, så når jeg alligevel skulle på farten, var det vel ok at kikke sig lidt omkring. Det blev til en halvdyr fornøjelse. Nu jeg er begyndt at forsøge mig med hækleriet, var det nødvendigt at købe lidt garn i både Stof2000(med 50%) og et enkelt nøgle i Søsterne Grene. Derudover blev det til plast skraldespand til garnet, 2 ruller drengegavepapir med fly og biler, 3 ruller dekorationspapir, 4 ruller silkebånd, plastbakke med roser til legekøkkenet, rødt plastfad med 6 felter, rød vaskebalje, vintage sommerfuglbillede og sidst men ikke mindst et par symønstre og lidt stof fra genbrugen. Det gule sengesæt er jeg helt tosset med. Ved ikke om jeg nænner at klippe i det, eller om jeg skal gemme det til lillesøster skal til at bruge voksendyne...
Garn til hækleproduktionen.

Fin plast spand og masser af papir

Nu skal der sys lidt til mig selv

Billedet snyder lidt med farven. Det er så fint!

Pudebetræk til fx lommer

Juniorsæt -måske får Villads det måske bliver det klippet op...?!

4 kommentarer:

 1. GODT at det ikke kun er mig der kan finde ud af at shoppe(!) *griner* Lækre ting du har købt. Klart skal Astrid sove i det gule-sæt, men du kunne jo klippe lidt i det og sy betræk til en juniordyne f.eks. :)

  SvarSlet
 2. okay - det kan jeg godt se....det bedste er at tag det beløb med man vil bruge i kontanter, og så lade pungen og dankortet blive hjemme. Men så står man der i gangen og føler sig dum; "Ej jeg kan da godt stole på mig selv!?!" men neeeej det er faktisk ret sjældent man så kommer hjem uden alt muligt man ikke kunne leve uden! ;)

  SvarSlet
 3. Uuuh nogle lækre sager! Hvor er det smukt det gule dynebetræk! Glæder mig til at se hvordan det skeider frem med hækleriet! Jeg blev færdig med et par benvarmere til Naja i går. Flasher dem på bloggen senere!! ;)

  SvarSlet
 4. @bine: Ja, jeg tror, jeg har en lige så svag ryggrad som mange andre, når det kommer til impuls-indkøb. God idé med at sy det om til et junior-betræk. Det vil jeg absolut overveje:-)
  @Sarah: Den med pengene prøver jeg faktisk at kører. Hæver lommepenge først på måneden og prøver at se hvor langt de rækker. -men når dk-kortet er i pungen og kontanterne er brugt op, tjaa så bliver det nok brugt en gang imellem alligevel...
  @jette: Havde en hæklekrise igår. Synes squtte det vil som jeg vil. Håber øvelse gør mester.

  SvarSlet