tirsdag den 9. august 2011

Barnedåbskuller

Endelig er der mere eller mindre ro i huset. Lillepigen ligger stadig og smågrynter i soveværelset, men mindstemanden sover, og ældstekrigeren er på overnatning hos mormor og morfar. Og farmand er ude og spille fodbold = total "alenetid" til mor her.
Dagen i dag har stået på færdiggørelse af barnedåbsindbydelser/ønskeseddel, færdiggørelse af puslehyndebetræk til kusine Clara, et smut i genbrugsen, og en tur i køkkenet for at ordne en omgang pølsehorn og boller. -plus alle småtingene.
Tror at een af de ting, jeg elsker mest ved at gå hjemme på barsel (-altså udover at være sammen med baby), er alle mine småprojekter. Jeg elsker, der er tid til at nusse rundt i huset og ordne småting, omrokere lidt på tingene, bage, sy, være kreativ, handle ind osv. Ja, selv rengøring synes jeg er hyggelig, når jeg har tiden til det.
Min svigermor siger, så er jeg nok født ind i den forkerte tidsalder. Jeg ville elske at være hjemmegående husmor for en årrække, så jeg kunne passe børn, nusse om hjemmet, sy, sylte og bage mm. Ikke at jeg ikke kan lide mit arbejde, men er ikke sikker på, at det er det jeg skal lave resten af mit liv, og jeg ved, at jeg får en arbejdskrise, når barslen nærmer sig sin afslutning.
Åh, lige nu er jeg ked af, at det er sidste gang, jeg er på barsel.

Hjemmelavede indbydelser til Astrids barnedåb

Puslehyndebetræk til kusine Clara

To stk nederdeler, en rund retro havebordsdug med frynser og en fed rød taske

Koen, jeg fik i pakkelegen, er kommet op og hænge i køkkenet
Ps. Jeg øver mig stadig på at få taget nogle ordentlige billeder. Øvelse gør vel mester -på et eller andet tidspunkt....

8 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle fine indbydelser. Har du lavet dem alle sammen forskellige?? - hvilket arbejde.

  Jeg er vild med puslepuden.

  SvarSlet
 2. Tak for roserne:-) Vi skal af med 28 indbydelser, så har "kun" lavet dem i de tre forskellige udgaver på billdet. Det andet var vist blevet lidt for uoverskueligt...

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine, de indbydelser. Jeg smilte da jeg læste, hvad det var du elskede ved at være på barsel, det kunne lige så godt have været mig ;o) Jeg ville også ELSKE at gå hjemme hver dag og nusse for mand, børn og hus :o)

  SvarSlet
 4. Har det på samme måde som dig, dog kommer jeg nok aldrig til at elske at gøre rent ;o). Er enig med Rie, puslepuden er så fin!! Ligger den løs på puslepuden eller hvordan? Overvejer lidt om vores egen herhjemme trænger til en make-over :o)

  SvarSlet
 5. Tusind tak for gaven!! Jeg laver snarligt et indlæg om den:)

  Hvor er koen bare rigtigt kommet til sin ret i den lækre, røde ramme!!!! :) :)

  SvarSlet
 6. @Binemor: Ja, det ville squ være hyggeligt at gå hjemme og nusse om det hele:-)
  @pia: Nej, puslehynden ligger ikke løst. Den er syet som et helt betræk med åbning i den ene ende og bindebånd til at lukke med. Hvis man skulle gøre det endnu mere lækkert, kunne man evt sætte trykknapper eller lynlås i.
  @Jette: Godt, du kunne bruge gaven. Ja, synes koen er blevet fin i den røde ramme. Har bare foldet viskestykket sammen, for jeg nænnede ikke at klippe i det:-)

  SvarSlet
 7. Ok, kan være jeg kopier dig (bare i drengefarver)...for skøn er den!

  SvarSlet
 8. Har selv haft lavet et i "drenge"farver til os selv og fætter Mathias. Kan ligge et billede ind ved lejlighed:-)

  SvarSlet