mandag den 6. januar 2014

For lang lang tid siden...

For lang lang tid siden skrev jeg mit sidste indlæg... Kan ikke engang huske hvornår det var.
Bloggen har ligget stillet. Af flere årsager.
Mangel på tid, lyst og en ubrugelig computer.
Men med tid kommer sted og funktionsdygtig elektronik.

Efteråret 2013 var en travl tid med diplomkursus, gentagende nyrestensknusninger og bare den generelle hverdag med 3 børn og 2 voksne. Vi keder os ikke!

Ungerne trives heldigvis langt hen ad vejen og bliver alt for hurtigt store. Desværre havde vi en kedelig jul og nytår, hvor Villads først var indlagt fra d. 19/12 til d. 23/12 med en sprunget blindtarm og genindlagt d. 30/12 med hvad der viste sig at være massiv forstoppelse. Så ham og jeg holdte nytårsaften på børneafdelingen på Holbæk Sygehus. En dag jeg helst vil glemme, da han græd og ingen steder kunne være fra kl. 14-19... Og kastede al den medicin op, der skulle hjælpe hans lille mave/tarm, Heldigvis er vi nu nogenlunde på den anden side med færre og færre mavesmerter. Dog kan han se frem til at være i behandling i hvert fald et halvt år.
Men sej har han været, min lille sårede kriger. 3 ambulanceture blev det til, div. røntgenundersøgelser, blodprøver og anlæggelse af drop gange flere, CT-scanning, medicin i lange baner, og alt for mange der har skulle trykke ham i hans lille mave...

Det værste i alt det her er dog, at den første vagtlæge vi havde kontakt med bare valgte at give ham pencilin for "hvad der nok bare er en blærebetændelse" uden at have undersøgt ham. Ergo endte Villads formentlig med at rende rundt med en sprunget blindtarm i over et døgn...

Nå, nok om det... På det kreative område sker der ikke så meget, men håber på at komme lidt op i omdrejninger igen i løbet af foråret, når endnu en diplommodul er overstået. Og ellers skal der snart til at ske ting og sager i det lille hus, da vi satser på at renovere vores køkken i vinterferie.

Over and out for det er tid til at hente den sårede kriger hjem fra den første børnehavedag i laaang tid!1 kommentar:

  1. Sikke en december i har haft og stakkels lille mand! Godt han er kommet oven på igen og klar til hverdagen :)

    SvarSlet