tirsdag den 11. oktober 2011

Long time no see

Så gik der en hel uge uden et indlæg på bloggen. Det er vist første gang, det er sket. Men når hele familien har været på ferie i sidste uge i Sverige uden at kunne få sommerhusets net til at virke, så er det ikke så nemt at følge med. Føler jeg er gået glip af en pokkers masse rundt på bloggene. Og vel hjemme igen, har der været nok at se til med gigantiske mængder af vasketøj, tandlægebesøg, indkøb og et pigebarn der har gang i et tigerspring. 
På trods af lidt blandet vejr, har det været nogle rigtig hyggelige dage i det svenske. Vi havde lejet det samme sommerhus som i kristi himmelfartsferien. Denne gang var det dog sammen med mandens familien. Det er et super hus, og det ligger i super skønne omgivelser, og vi har allerede booket det igen til foråret. Kan man virkelig blive afhængig af at holde ferie i Sverige?!
Mht. min to-do/ta-da-liste, så kan jeg vist allerede godt nu opgive at nå alt det, jeg havde skrevet på til på torsdag. Jeg har noget et par af tingene, og så er jeg gået igang med helt andre projekter end først planlagt. Fx er der kommet fuld gang i hækleriet. Købte bogen "Flere hæklede dyr", inden vi tog afsted, og jeg har næsten førdig med min første ugle og and. Tror godt jeg kunne gå hen og blive en smule hooket på det der hækleri!
Imorgen står den på "renovering" af soveværelset. Skal ha' svunget malerpenslerne, hængt hylde op og ryddet op i gemmerne.
Det "lille" sommerhus på 220 kvm

Eftermiddagshygge ved bålet

Chorizogryde over bål! Det var SÅ lækkert.

3 fætre der hygger med Legospil

Eftermiddagshygge med hjemmelavet pandekager og is

Princesse Astrid charmer farbror Thomas 

På fisketur ved Finja-søen

Voksenhygge ved bålet

August lærer at snitte

Ildpind og pandelampe

1 kommentar:

  1. Hvor ser det bare hyggeligt ud, vi skal da vist have gang i vores ildsted her i ferien :)

    SvarSlet