onsdag den 19. oktober 2011

Dyr dag i stoffernes tegn!

Har fået en bestilling på en omgang børnebukser, så har både været på indkøb i den lokale Stof2000 og en tur i Roskilde. Og på vejen blev mand og drenge sat af ved Sporvognsmuseumet i Skjoldnæsholm.
Skulle egentlig bare lige ha' et par meters stof og lidt småting og så ud af butikken igen, men sådan går det sjovt nok aldrig. Ved squtte ikke engang, hvor søren jeg snart skal stoppe alt det stof ind i skabet, som jeg får købt.
Synes ellers jeg forsøger at få brugt en masse rester mm til alle de julegaveprojekter, jeg har gang i, men det tynder bare ikke rigtig ud i bunkerne...
Hvorfor er det, "at jeg skal bare lige ha' nogle få ting" altid bliver til alt alt for meget?! Nogen gange ville jeg ønske, at jeg havde noget mere rygrad mht indkøb. Både ift økonomien, samvittigheden, og så kan der snart ikke stoppes mere ind i det lille hjem!!!

Gode råd søges:-)

Og husk min give away! Den hjælper også med til at få en smule stof ud af huset:-)

1 kommentar:

  1. Jeg kender det alt for godt. Nogle gange shopper jeg også bare amok selvom at samvittighed og økonomi ikke er til det. Nu er det tøj, som jeg har et problem med - til det plejer jeg at lade være med at gå ind i forretningerne, for ikke at købe noget.

    SvarSlet