torsdag den 17. januar 2013

I dag er det Stines fødselsdag...

Ja, så er det tid til at skrive et ekstra år på CV'et. 33 vintre er jeg nu oppe på, og vejret er nogenlunde det samme, som da jeg blev født. Mangler lige at det begynder at sne omkring kl. 16.30, for så kunne det ikke blive mere lig 17. januar 1980. Jeg er født i en snestorm, hvor min forældre måtte køre 15 km i deres Bobbel uden varme i forruden eller lignende. Farmand måtte ud og ise rude af for hver ½ km. Tænker det må ha' været en lidt stressende oplevelse for de kommende forældre...

Dagen har indtil videre stået på morgenmad med familien og et par lækre nye træningssko i gave. Skoene skal jeg bruge, når jeg skifter arbejde lige om lidt (men mere om det senere!).

Og så jeg lige kommet på arbejde til flag ved mit bord og en lækker gave fra den lokale lækkerhedsbutik og bio-billetter.

Nu skal arbejdsdagen bare overståes, så jeg kan komme hjem og hygge mig resten af dagen med min nærmeste familie, god mad og gaver:-)


5 kommentarer:

 1. Stort tillykke med fødselsdagen - og sikke da en dejlig start på dagen, håber den fortsætter på samme måde :-) Kh Sanne

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen!
  Og sikke en sød historie :-)
  Det lyder til dagen nok skal blive rigtig go!
  Hilsen Frk. Hansen
  www.frkhansen.dk -Nu med give away på bloggen :-)

  SvarSlet
 3. Hurra hurra hurra - tillykke med fødselsdagen UNGE Stine (jeg er fra 1976;-)). Jeg håber du får en dejlig dag og glæder mig til at læse mere om din arbejdssituation. Nyd dagen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med dagen,håber du har haft en skøn dag indtil videre:-)

  SvarSlet
 5. Gud hvor sjovt...
  Jeg er født det efterfølgende år, også i en snestorm i januar, Min forældre kørte også til sygehuset i en bobbel uden varme. Og så har vi fisme samme navn!
  Tillykke med dagen, håber at den bliver dejlig!
  Kh Stine

  SvarSlet