tirsdag den 9. oktober 2012

Vis mig din soveand

Jeg har nu også fået lavet min første soveand. Jeg har kikket på den mange gange i min "Bo Bedre Kreabog" uden at få gjort noget ved det, men efter at set den rundt omkring i blogland, så har denne søde rapand dagens lys. Jeg skal lige øve mig lidt på at få syet fødder og næb pænt på, og broderistingene skal vist også finpudses lidt, så det bliver ikke den sidste and, der kommer gennem maskinen.
Hvordan ser din soveand ud?

6 kommentarer:

 1. Sjovt jeg har lige tegnet mønster af til den i dag :) har endnu ikke lavet den, men det bliver nok i morgen og så kommer der et billede på bloggen snart. Den er da blevet rigtig fin din soveand, elsker det stof :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin Stine! Jeg har ikke fået dem afprøvet endnu, men min mor har syet til alle børn. Får tit overload i hovedet af alle de idéer man gerne vil afprøve :)
  Tænk hvis man havde en hel uge hvor man ikke skulle andet end koncentrere sig om at sy???

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, en hel uge til ren kreativitet, ville være skønt!

   Slet
 3. Jeg har også mønsteret til den fine and, og har virkelig intentionen om at prøve den. Den SKAL laves en dag.
  Forresten så kan du tilmelde dig til "Garn til Grænsen" nu, jeg vil mere end gerne give dig lidt hæklehjælp, hvis du er interesseret i at lære det :)hvis du heller vil tag et andet håndarbejde med, broderi eller noget, så gør du bare det. Se min blog for tilmeldingsmail :)
  Håber du har lyst :)

  kh mimi

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver lige at kikke på datoerne:-) Jeg kan godt hækle en lille smule, men er pt. gået lidt i stå, men det kunne jo være en anledning til at komme lidt igang igen!

   Slet