torsdag den 19. juli 2012

Ta da -et stk færdig tilbygning!!!

Så skete det endelig! Vores tilbygning er færdig. -ihvert fald indendørs. Udenfor mangler der tagrender og en gang hvid maling, så den får samme kulør som resten af huset...
Ud over at håndværkerne har finpudset et par detaljer og taget støvvæggen ned, så har der også været plads til at gøre rent og samle de første par møbler på Villads' værelse.
Imorgen har vi lejet ungerne ud til mormor, så vi kan komme videre med indretningen uden alt for mange små ben rundt om os.
Jeg er ikke i tvivl. Det her var den helt rigtige beslutning, og jeg glæder mig så meget, til at vi kommer helt på plads, og der igen kan falde en smule ro over det (knapt så) lille hus:-)
Tilbygningen uden stillads

Huset set fra vejen

Indgangen fra stuen og udsigt til Villads værelse

Dør ud til indkørelsen

Min kommende kreaplads

Augusts værelse

6 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet godt!! Håber I når langt i morgen, så du/I snart kan finde tid til at slappe af og nyde det ;o)

  SvarSlet
 2. Sødeste Stine, det ser jo total godt ud. Og i morgen sker det sjoveste. God fornøjelse, jeg glæder mig til at se endnu flere billeder.
  Kh

  SvarSlet
 3. Hold nu op hvor ser det godt ud! Jeg gad da også godt lige at få en tilbygning, men jeg tror vi skal vinde i lotto eller noget i den stil, for at det kommer til at ske:-) Glæder mig til at se når du har fået indrettet.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. ej Stine hvor ser det bare mega godt ud! Jeg kan godt forstå du er godt tilfreds med den tilbygning!

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare skønt for Jer. Stort tillykke! Glæder mig til at se mere

  SvarSlet