søndag den 15. juli 2012

Astrid 1 år

I dag kl. 17.34 var det præcis 1 år siden, at husets dejlige prinsesse krøltop kom til verden! Hvor er det vildt, at der allerede er gået 1 år. Faktisk også lidt sørgemodigt, for det var uigenkaldeligt den sidste 1 års fødselsdag, der blev holdt her i huset, og jeg har officielt ikke længere nogen baby i huset...
Jeg er nu ejer af et styks ung dame, der stavrer rundt på sine små tykke ben og som snakker løs og alt og intet. Hun er nu oppe på at sige hov, gyng gang, mam mam, baar, NEJ, ili (Chili, naboens kat), tak og masse andet, vi ikke helt kan oversætte endnu. Hun er dog også en ung dame med et temperament, der si'r spar 2!
Astrid er ramt af en omgang forkølelse, røde løbende øjne og minus søvn, og hun var ikke særlig godt humør i starten af dagen. Heldigvis hjalp det med et stykke lagkage, da gæsterne kom, og resten af dagen har hun været i godt humør..
Hun har fået en masse fine gaver, så det bliver dejligt, at hun snart får sit eget værelse at sætte dem ind på:-)
Godmorgenmad

Kuffert med Cirkeling, Ingolf og Frederik fra brødrene

Mmm, lagkage!

Lilla hoppeko og lilla gummistøvler fra Celavi

Lilla elefantsengetøj fra os

Cirkeline & co

Min skønne tøs:-)

2 kommentarer:

  1. Tillykke med lille søde Astrid. Dejligt at hun trods forkølelse fik en god dag og sikke en masse fine gaver! Det sidste billede er rigtig godt - hvor er hun kær. God bedring med hende.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  2. årh stort tillykke med den lille mus! Sikke mange ord hun kan, dygtige pige :D

    SvarSlet