søndag den 6. maj 2012

Sådan her har huset set ud den sidste uge, men har slet ikke fået lagt dem på bloggen endnu. Det har stået lidt stille i sidste uge, hvor der kun er blevet fræset ud til el. I næste uge skulle de meget gerne lave murerne færdige, så der kan komme spær på! Og så er det tid til rejsegilde:-)
Set fra den kommende "nedgang" til tilbygningen.

Det der bliver vores konto/gang.

Set fra vejen.

4 kommentarer:

 1. Det bliver da bare så skønt med ekstra plads :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver så skønt:-) Jeg vil forresten gerne modtage din award! Jeg har fået den en gang før, så der bliver nok en del copypast:-) Og så skal jeg lige trylle lidt tid frem, før den kommer på bloggen...

   Slet
 2. Det går da stærkt! Vi har lige bestemt os for at gå videre med vores planer. Fik tilbud fra håndværkerne sidste uge og det var heldigvis ikke så slemt som frygtet.

  I morgen får arkitekten besked på at lave en tidsplan, der holder 100 % - vi er nemlig nødt til at flytte ud i en periode af ombygningen.

  Håber I får et godt rejsegild og at alt går efter planen ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg håber også alt går efter planen. Der dog ikke kommet nogen mursten endnu og så længe de ikke er her, kommer der heller ingen mur op... Men de skulle gerne være færdig på et eller andet tidspunkt i juni.
   Held og lykke med jeres byggeprojekt:-)

   Slet