tirsdag den 8. maj 2012

Lækkerier fra Kähler og give away på vej

Jeg har været hjemme i et par dage pga. endnu en omgang halsbetændelse. Har haft halsbetændelse 3 gange i mit liv og de sidste to har været inden for de sidste 2 uger...
Udover at jeg har fået lavet en masse ved symaskinen, hvilket nok skal blive flashet i et andet indlæg, så havde jeg brug for en smule luft i dag, og tog derfor et smut forbi Kählers outlet forretning i Karrebæksminde. En forretning, de harover sommeren, for andet år i træk.
Jeg fandt mig 2 lilla Mano krus til min lille samling, et fint blåt fad og en af deres fantastisk krukker med trælåg, som jeg er helt forelsket i. Den skal være mit nye saltkar, så jeg kan kikke på den på køkkenbordet hver dag. Overvejer lidt, om jeg skal investere i et par stykker mere...
Udover tingene til mig selv, så fandt jeg også en lille ting at smide i puljen til en kommende giveaway, da jeg vist efterhånden har haft bloggen i et år. Mere om denne følger:-)
Lækkerier fra Kähler

3 kommentarer:

 1. Skønne farver du fandt. God bedring.... ja immunforsvaret ryger lidt med små børn ..

  SvarSlet
 2. Kahler outlet... det lyder ellers godt. Gid man boede i nærheden men lækre køb du har gjort. Jeg samler selv på Mano krusene.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Jeg stod også længe og kiggede på de smukke krukker. For de er vitterlig smukke! Jeg gik der fra meget rigtig meget, men ikke den fine krukke. Nu må jeg ha en, for jeg kunne godt bruge et smukt saltkar ;-)

  SvarSlet