fredag den 20. januar 2012

De store øjeblikke

Der er bare nogle dage, der er mere vigtige i ens børns liv end andre.
Astrid blev ½ år i søndags, og det blev fejret med ½ lagkage. Status på prinsessen er 10,2 kg og 72 cm. Ja, mindre kan stadig ikke gøre det. Hun vejer næsten det samme, som drengene gjorde som 1-årig(10,5 kg).
Hun sidde fint selv, og hun virker mere finmotorisk orienteret end drengene var på den her alder. Tilgengæld har hun ikke den store interesse i at komme ud i verden ved egen hjælp endnu, så det der med at rulle mm, det er noget opreklameret noget.
Villads krøb på det her tidspunkt, men ham skal ingen børn sammenlignes med, for han har været meget hurtig til al det motoriske...
Og så dukkede hendes første fine tand op i tirsdag på min fødselsdag. Vi har kunne se fortænderne stå helt oppe i toppen af gummerne i nogle uger, så det er dejligt, at den/de nu er på vej op. Heldigvis har hun ikke været meget mærket af dem.
Men I skal da ikke snydes for et billede af min skønne tullemor i fuld gang med at børste tænder!
Åh, det er dejligt at få gnubbet gummerne!

1 kommentar:

  1. Tillykke- det er vildt at den lille bebs vi fik et glimyt af til blogpicnicen i sommers (!) er så stor allerede. Vi har en bog som jeg købte og gav Pernille da hun blev 3 måneder- der skrev jeg en hilsen til hende om hvor meget der var sket i hendes liv :-) og om 1½ måned bliver hun 5- det er for vildt...... Hav en dejlig weekend.

    SvarSlet